OSAMAKSU

KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Hyvä näkö lisää elämänlaatua, ja silmälasit ovat myös tärkeä osa persoonaa. Kun löydät itsellesi sopivat laadukkaat silmälasit, haluat varmasti saada ne käyttöösi nopeasti. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita korkealaatuisesta valikoimastamme juuri ne parhaat ja puoleensavetävimmät. Kun haluat korostaa tyyliäsi vaikka kansainvälisten muotitalojen trendikkäimmillä merkkikehyksillä, meillä se onnistuu!

Tervetuloa tekemään silmälasihankintasi Optinäköön. Tarjoamamme Resurs-tililuotto on joustava tapa hoitaa maksut. Jos et halua maksaa heti, voit hoitaa maksun joustavasti ja ilman korkoa joko seuraavassa kuussa, 6 kuukauden aikana tai halutessasi jopa 12 kuukauden aikana. Uusista laseistasi pääset nauttimaan saman tien.

RESURS BANK TILILUOTTO JOUSTAA

Tililuotto on käyttövalmis heti hakemuksen käsittelyn jälkeen.

  • Resurs-tilin käyttäjänä voit maksaa ostoksesi ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja.
  • Voit maksaa ostoksesi myös puolen vuoden sisällä (6kk) ilman korkoa ja kuluja.
  • Valittavanasi on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tässä tapauksessa maksat kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk.
  • Jos haluat maksulle vielä enemmän joustoa, voit käyttää 24 tai 48 kuukauden korollista maksuaikaa.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.