Näöntarkastus Turku

Näkötutkimukset, silmänpainemittaukset, karsastusmittaukset ja näkötodistukset samasta paikasta

Näkötutkimukset

Hyvä näkötutkimus on onnistuneen lasiratkaisun perusta. Meille on tärkeää investoida ajanmukaisiin ja moderneihin näkötutkimuslaitteisiin, joilla pystymme tuottamaan korkeatasoisia näönhuoltopalveluita. Lisäksi pidämme huolen ammattiosaamisestamme jatkuvilla kursseilla ja koulutuksilla.

Silmänpainemittaukset

Silmänpainemittaus on välttämätön osa näkötutkimusta, antaen lisäinformaatiota mahdollisia silmälääkärin jatkotutkimuksia varten.

Glaukooma

Glaukooma on silmähermovaurioita aiheuttava, näkökentää supistava silmäsairaus.Tauti ei yleensä aiheuta kipuja tai vaivoja, joten se voidaan todeta vain silmätutkimuksessa. Tämän takia silmät kannattaa tarkistuttaa viimeistään 45-vuotiaana, jonka jälkeen seuranta jatkuu viiden vuoden välein 60-vuotiaaksi asti. Myöhemmin seurantaväli lyhenee kolmeen vuoteen. Silmäsairauksien riskitekijät lyhentävät potilaan seurantaväliä. Varhainen hoito lääkkeiden, laserhoidon tai paineleikkauksen muodossa pyrkii pysäyttämään näköhermovaurioiden etenemisen.

Silmänpohjakuvaukset

Käytössämme on kotimainen Smartscope M5 silmänpohjakamera. Silmänpohjakuvaus antaa optikolle tärkeää lisäinformaatiota muun muassa mahdollisesta silmänpainetaudista. Kuvaus tuo lisäarvoa näkötutkimukseen ja mahdollistaa aikaisemman jatkohoitoon lähettämisen.

Työlasitutkimukset

Liikkeemme on erikoistunut myös työlasien määritykseen. Tutkimusten mukaan erityistyölasien käytöllä on suora vaikutus työtehon paranemiseen. Teemmekin yhteistyötä useiden yritysten kanssa.

Näkemiseen liittyvät viranomaistodistukset

Palveluihimme kuuluvat optikon antamat todistukset näkökyvystä esimerkiksi haettaessa opiskelemaan.