LINSSIT

Tarjoamme yhdessä Hoya Visionin kanssa käyttöösi laajan valikoiman korkealaatuisia linssejä. Autamme valitsemaan sinulle parhaan vaihtoehdon päivittäisiin näkötarpeisiisi. Vain oikealla linssivalinnalla varmistamme silmälasiesi toimivuuden eri tilanteissa. Erilaiset työt ja harrastukset vaativat yleislaseista poikkeavia ratkaisuja, joihin löytyy tuotevalikoimastamme paras ratkaisu. 

Hoya laatulinssien lisäksi käytämme Varilux-linssejä sekä kotimaisia Piiloset-linssejä.

Moniteholinssit

Hoya MyStyle V+ on paras linssimme sinulle joka haluat, että linssiesi valinnassa huomioidaan mahdollisimman tarkkaan päivittäiset näkötarpeesi. Linssien kauko-, väli- ja lähialueet suunnitellaan Hoya iDentifier ohjelman avulla täysin yksilöllisesti tarpeittesi mukaan. Lopputulos viimeistellään markkinoiden kovimmalla Hi-Vision Long Life-pinnoitteella tai vaihtoehtoisesti Blue Control-pinnoitteella, joka auttaa vähentämään sinisen valon aiheuttamia oireita. Linssien hinta alkaen 919 € / pari.

Hoya Lifestyle 3 linssit ovat hyvä vaihtoehto, kun haluat linssit elämäntyylisi mukaan. Valittavana on kolme versiota: Urban, Outdoor ja Indoor. Näistä valitsemme yhdessä version, joka vastaa ominaisuuksiltaan parhaiten niitä tilanteita joissa käytät silmälasejasi. Halutessasi linssit voidaan varustaa Hoya Sensity-ominaisuudella, jolloin linssisi tummuvat auringossa. Hinta alkaen 739 € / pari.

Balansis on nimensä mukaisesti tasapainossa hinnan ja laadun suhteen. Edullinen moniteholinssimme yhdessä Super Hi-Vision -pinnioitteen kanssa on toimiva linssiratkaisu arjen perushaasteisiin. Hinta alkaen 599 € / pari.

Amplitude linssit ovat edulliset yleismoniteholinssit, joiden optiikassa pääpaino on kaukokatselussa. Hinta alkaen 419 € / pari.

EnRoute Pro linssit on suunniteltu erityisesti autoiluun. Drive AR -pinnoite vähentää kojelaudalta sekä vastaantulevasta liikenteestä aiheutuvia heijastuksia ja häikäistymistä. Kontrastia parantava suodatin helpottaa näkemistä sumussa ja sateessa. Optiikan keskiössä ovat kauko- ja välinäkö, jolloin voit keskittyä ajamiseen mahdollisimman hyvin. Soveltuu myös harrastuksiin mm. golfaamiseen, purjehtimiseen ja suunnistamiseen. Hinta alkaen 789 € / pari.

Yksiteholinssit

Nulux Active linssit ovat paras valinta sinulle, joka et vielä tarvitse monitehoja mutta lähelle katseleminen on toisinaan haasteellista. Kaukolaseissa on ominaisuus, jonka avulla sinun on helpompi tarkentaa näkemistäsi erityisesti käden mitan etäisyydelle. Muun muassa älylaitteiden katsominen muuttuu helpoksi ja mukavaksi. Linsseissä on aina Hi-Vision Long Life-pinnoite. Materiaali on ohennettavissa voimakkuuksiesi ja tarpeittesi mukaan. Hinta alkaen 399 € / pari.

Hilux on erinomainen yksiteholinssi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Materiaali on ohennettavissa voimakkuuksiesi mukaan. Lopputulos viimeistellään markkinoiden kovimmalla Hi-Vision Long Life-pinnoitteella tai vaihtoehtoisesti Blue Control-pinnoitteella, joka auttaa vähentämään sinisen valon aiheuttamia oireita. Hinta alkaen 249 € / pari.

Estelux varastolinssit ovat edullista optiikkaa peruskäyttöön, kovalla ja heijastamattomalla pinnoitteella varustettuna. Hinta alkaen 79 € / pari.

Toimisto- ja lähilasit

Hoya iD Workstyle on paras linssiratkaisu toimisto- ja suunnittelutyöhön. Räätälöimme linssit työsi näkötarpeiden ja -vaatimusten mukaan. Linssit varustetaan aina Blue Control -pinnoitteella, joka auttaa vähentämään sinisen valon aiheuttamia oireita. Linssimateriaali on ohennettavissa voimakkuutesi mukaan. Hinta alkaen 599 € / pari.

Tact TF on hyvä vaihtoehto toimistoon ja asiakaspalveutyöhön. Näillä linsseillä näet mukavasti näyttöpäätteelle ja sen lisäksi voit käyttää niitä kokouksissa sekä neuvotteluissa. Linssit voidaan ohentaa ja toteuttaa Blue Control -pinnoitteella. Hinta alkaen 489 € / pari.

AddPower linssit ovat edulliset "syväterävät" linssit, jotka on tarkoitettu tabletin käyttön lisäksi näyttöpääteelle sekä esimerkiksi sängyssä tai nojatuolissa lukemiseen. Linssit voidaan ohentaa ja toteuttaa Blue Control -pinnoitteella. Hinta alkaen 379 € / pari